Bij Rappr Energie nemen we de DUMAVA aanvraag voor verduurzaming van maatschappelijk vastgoed van A tot Z uit handen. Op deze manier kunt u gebruik maken van de aanvraag mogelijkheid die start op 18 september 2023. We doen zowel het energieadvies dat nodig is voor de aanvraag als de aanvraag zelf. Kortom een totaalpakket waardoor u er zelf een stuk minder tijd aan kwijt bent. 

Offerte DUMAVA aanvragen

Waar krijgt u subsidie voor?

De subsidie wordt toegekend voor de volgende zaken:

  • Het energieadvies, deze wordt door ons opgesteld en voldoet aan alle eisen.
  • Het energielabel, ook deze wordt door ons opgesteld en voldoet aan de NTA 8800 normen.
  • Intergraal verduurzaming project. 
  • Uitvoer van één of meerdere verduurzaming maatregelen. 

 

De voorwaarden

Aan de DUMAVA zitten een aantal voorwaarden:

  • U voert één of meerdere maatregelen uit die op deze maatregelenlijst staan, óf u voert een integraal verduurzamingsproject uit. 
  • De verduurzaming moet plaatsvinden n.a.v. een energieadvies dat aan de voorwaarden voldoet. 
  • Het pand is gebouwd voor 2012.
  • U kunt pas starten met de werkzaamheden nadat de subsidie aanvraag is goedgekeurd door de RVO.
  • U realiseert de losse verduurzamings-maatregelen binnen 2 jaar na subsidieverstrekking. Een integraal project moet binnen 3 jaar na verstrekking worden uitgevoerd. 
  • Voor de maatregelen waarvoor u de aanvraag doet is nog niet eerder subsidie verleend. 

Uitgebreid advies of beknopte beschrijving maatregelen

 

Afhankelijk van de manier waarop u gaat verduurzamen maken we een integraal energieadvies of een beknoptere versie van het advies voor de één tot drie maatregelen die u gaat uitvoeren. In beide gevallen voldoen de adviezen aan de maatregelen die door de RVO worden gesteld. 

Het is met onze adviezen inzichtelijk welke maatregelen voor welk effect zorgen in besparing energie, verbeteren energielabel en de vermindering op CO2 uitstoot. Ook is de terugverdientijd berekend, deze is te baseren op de offertes die u mogelijk al heeft voor de verduurzaming van het pand. 

Offerte DUMAVA aanvraag :
Binnen 1 uur per e-mail

pijl.png

CAPTCHA
Deze vraag stellen we om te voorkomen dat uw aanvraag verward wordt met spam.

Voor welke panden is DUMAVA subsidie beschikbaar

DUMAVA staat voor Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed, dat geeft direct een beeld van het type panden dat in aanmerking komt voor deze regeling. Het gaat om bestaand maatschappelijk vastgoed als overheidsgebouwen, scholen, zorginstellingen, rijksmonumenten maar ook sportinstellingen met een publieksfunctie. Om te zien of u in aanmerking komt hebben doen wij een kort vooronderzoek, hiervoor is uw SBI code van belang. Staat deze op deze RVO lijst, dan komt u in aanmerking. 

Beschikbaar budget tot 31 dec 2024

Er is in totaal 190 miljoen budget beschikbaar voor de DUMAVA aanvragen tussen 18 september 2023 en 31 december 2024. Verwachting is dat niet voor iedereen die een aanvraag doet nog budget beschikbaar is. Wij adviseren dan ook de aanvraag al voor de opening van 18 september klaar te hebben zodat deze direct kan worden ingediend. 

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail